Verzuiminterventies op maat. Voor snel meer veerkracht, energie, ontspanning en een vlotte re- integratie.

 We maken het allemaal mee: belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen.  Dit kan ervoor zorgen dat we soms gedwongen wordt om een stapje terug te nemen. De ‘rek’ is er dan uit.

Er zijn veel klachten te benoemen denk hierbij aan STRESS, spanning, ANGSTEN, depressie en VERMOEIDHEID. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat het moeilijker is om je te concentreren, creatief te zijn, doelen te stellen of te presteren. Vergeet niet dat het met deze klachten óók moeilijker is om goed om te gaan met eventuele veranderingen en belastende situaties op het werk of privé.

Bestaande interventies zoals psychotherapie of coaching richten zich voornamelijk op praten over oorzaken, terwijl dit in de praktijk niet of nauwelijks blijkt te werken. Sterker nog, PRATEN over de bedachte oorzaken VERERGERT vaak de KLACHTEN en vormt een rookgordijn waardoor de daadwerkelijke innerlijke oorzaak verborgen blijft. Onze interventie AANPAK is GERICHT OP een DUURZAME OPLOSSING voor de klachten. De interventie kan zowel preventief als curatief worden ingezet. Het enige doel is er voor te zorgen dat de medewerker zo spoedig mogelijk terug keert naar de werkvloer.

Onze gerichte aanpak van de innerlijke oorzaak van klachten.

Onderzoek toont aan dat de ballast die iemand bij zich draagt voor 95% bepaalt hoe diegene reageert, denkt handelt en zich voelt. Denk aan deze ballast aan verkrampende gevoelens, angsten en beperkende overtuigingen.

Binnen onze eigen Body Mind Release methodiek hebben wij de mogelijke innerlijke OORZAAK van veel voorkomende fysieke en mentale KLACHTEN volledig IN KAART GEBRACHT. Hierdoor kunnen wij deze gericht voor onze cliënten uittesten. Vervolgens leren wij onze cliënten deze ballast ZELFSTANDIG LOS te LATEN en positieve gevoelens weer terug te halen.

Wij BELOVEN positieve, snelle en duurzame RESULTATEN! Dagelijks bevestigen onze cliënten meer energie, ontspanning, levensvreugde, doel, veerkracht en positiviteit te

ervaren.

Wat kunnen wij betekenen voor jou organisatie?

Veerkracht interventies biedt een uniek breed inzetbare eigen interventiemethodiek. Wij geven bewustwording en richten ons op het daadwerkelijk aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van verzuimklachten.

Door deze effectieve en efficiënte werkwijze zijn de interventies kortdurend. Gemiddeld duurt een traject 6 tot 8 weken. Over deze weken worden zes sessies en een follow-up sessie verspreid. Ook na dit traject zijn medewerkers zelfstandig in staat om met het geleerde zowel persoonlijke groei als het positieve resultaat blijvend te stimuleren.